Billigt och bra julbord – IKEAs julbord 2012

kock ikea julbord 2012 tareq taylorIKEAs julbord för 2012 har presenterats och årets kock är Tareq Taylor. För mig ringde det först inga klockor när jag hörde namnet, men Tareq är en kock som har figurerat en hel del i TV-rutan. Bland annat tillsammans med Pernilla Månsson Colt i programmet Trädgårdsonsdag.

Så här presenterar IKEA årets julbord:

”Tareq har skapat ett julbord som är både klassiskt och smakrikt. Han har fokuserat på smaker och kryddningar som framhäver råvarornas kvalitet. Nytt för i år är ett par vegetariska alternativ, som syrlig äppelsallad och rödbetsbiffar.” Källa: IKEA pressrelease

Förra årets stod Tina Nordström för menyn och det var första gången för mig att testa IKEAs julbord. En mycket positiv överraskning. Det var ett rejält julbord, med sill, skinka, jansson och de flesta andra klassikerna man kunde förvänta sig, plus lite till. Till priset 99 kr gick det inte att gå därifrån besviken.

Priset i år är samma som tidigare år, 99 kr för family-medlemmar (199 kr för övriga). Ikeas julbord börjar serveras onsdag den 21 november 2012, på samtliga IKEA-restauranger i Sverige. Observera att julbordet serveras från kl 15 på dagen.

4 tankar kring ”Billigt och bra julbord – IKEAs julbord 2012

  1. Susanne

    Fantastiskt julbord!:-)
    Jag undrar också om det är möjligt att få receptet på âppelsalladen, och även ”chiligrytan”, för den var också
    supergod!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *