Tips för att spara pengar

pengar svenskaJag kommer dela med mig av ett antal bra tips för att spara pengar, alltså sätt att minska sina utgifter. Det hela kommer ske i en serie av numrerade blogginlägg som sparas under kategorin ”Spara pengar tips”. Det första tipset i serien handlar om att säga upp sin fasta telefon.

Vill du ta del av kommande tips? Fyll i din mailadress i kolumnen till höger för att prenumerera på mitt nyhetsbrev. Det är helt gratis och du kan avsluta när du vill.

Vill du tjäna mer pengar?

De flesta som vill ha mer pengar tänker att de ska tjäna mer pengar. Visst, att öka sina inkomster är förstås en god idé. Problemet är att de flesta sätt att tjäna mer pengar bygger på att du antingen har mycket tid över, har pengar att investera eller både tid och pengar över. Många har varken eller. Det är här sparandet kommer in i bilden.

Alla kan spara pengar genom att minska sina utgifter

Fördelen med att spara pengar genom att minska utgifterna är att alla kan göra det och det tar inte mycket tid. I många fall tar det ingen extra tid alls! Det handlar om att agera annorlunda, planera, undersöka priser/villkor och framförallt, undvika onödiga utgifter.

De flesta av mina tips kommer alla kunna använda och du hittar alla mina tips för att spara pengar här.

Har du egna tips om hur du sparar pengar, så får du gärna kommentera det här inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *