Recept från Ikeas julbord 2012

Jag fick två frågor om recept på rätter som serveras på Ikeas julbord. Närmare bestämt Syrlig äppelsallad och Apelsin- och chiliglaserat fläsk. Efter lite forskande hittade jag ännu fler som ville ha recept här på Tareqs hemsida. Nu såg jag precis att Tareq svarat i sin blogg att recepten finns på Ikeas hemsida här. Tyvärr går det inte att djuplänka direkt till receptsidan och recepten är i PDF-format. Dessutom har säsongsbetonade hemsidor en tendens att försvinna från nätet. Därför bestämde jag mig för att lägga upp recepten för två av rätterna som efterfrågats på en blogg. Håll tillgodo med dessa länkar:

Vill du tipsa och skriva om fler recept? Då kan du lägga till recept här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *