Sajter som löser ETT problem

en ettaJag älskar sajter som löser ETT problem och då menar jag 1 problem.  Om du fokuserar på ett problem är sannolikheten större att du har kompetens och tid att lösa det problemet på ett bra sätt. Det blir också mycket tydligt för besökaren vad sajten handlar om och vad denne kan förvänta sig. Här är några exempel, men hjälp mig gärna hitta fler!

Vilken vecka är det nu? Vecka.nu

Hur skapar jag en QR-kod enkelt? Skapaqrkod.se

Hur kokar jag ett perfekt ägg? Kokaagg.se

Hur bakar jag en bra och kladdig kladdkaka? Alltomkladdkaka.se

Hur testar jag mina reguljära uttryck/regular expressions? Regexr.com

Hur mycket är 50 dollar i svenska kronor? * https://www.google.se/?gws_rd=ssl#safe=off&q=50+usd+in+sek

*) Ok, google löser inte bara ETT problem, men de får ändå vara med på listan för att de är bra på att lösa många problem på ett bra sätt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *